• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • Faculty of Education and International Studies
    • LUI - Department of Vocational Teacher Education
    • View Item
    •   DSpace Home
    • Faculty of Education and International Studies
    • LUI - Department of Vocational Teacher Education
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Yrkesutøvelse i restaurant- og matfagene: arbeidsoppgaver, prioriteringer og forskjeller. Første delrapport.

    Thumbnail
    Abstract
    Dette er første delrapport i en undersøkelse der hensikten er å kartlegge yrkesutøvelse, bruk av grunnleggende ferdigheter, ønskede personlige egenskaper og tilknytning til yrke og arbeidsplass blant yrkesutøvere i et utvalg av restaurant- og matfagbransjer. Innholdet i denne delrapporten er en presentasjon av aktuelt tallmateriale og vil tjene som grunnlag for yrkesfaglærerstudentenes bacheloroppgaver og senere artikkelskriving.
    URI
    http://hdl.handle.net/20.500.12199/685
    Collections
    • LUI - Department of Vocational Teacher Education [53]
    Date
    2016-03
    Author
    Spetalen, Halvor
    Eben, Bjørn
    Jahanlu, David
    Show full item record
    Yrkesutovelse i restaurant- og matfagene - HiOA Rapport 2016 nr 3 - Spetalen-Eben-Jahanlu.pdf (581.5Kb)

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Statistics

    View Usage Statistics

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc