• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • SIFO - Consumption Research Norway
    • SIFO - Notat
    • View Item
    •   DSpace Home
    • SIFO - Consumption Research Norway
    • SIFO - Notat
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Reduksjon i merverdiavgift på mat og alkoholfri drikke 1. januar 2005 – hva ble effekten?

    Thumbnail
    Abstract
    Første januar 2005 ble merverdiavgiften på mat redusert fra 12 prosent til 11 prosent. Sammenlignet med desember 2004 med januar 2005, gikk imidlertid matvareprisene opp med 0,1 prosent (fra desember 2003 til januar 2004 gikk matvareprisene opp med 0,2 prosent). Fra desember 2004 til februar 2005, gikk matprisene opp med 1,1 prosent (fra januar til februar 2005 gikk matprisene opp med en prosent). Kjøtt som gikk ned fra desember 2004 til januar 2005 med 0,9 prosent (tilsvarende reduksjonen i merverdiavgift), gikk opp igjen fra januar til februar 2005 med hele 1,1 prosent. Tilknyttede prosjekter Pris og konkurranse
    URI
    http://hdl.handle.net/20.500.12199/6011
    Collections
    • SIFO - Notat [143]
    Date
    2005
    Author
    randil
    Show full item record
    file55271_prosjektnotat_2005-02web.pdf (222.3Kb)

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Statistics

    View Usage Statistics

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc