• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • SIFO - Consumption Research Norway
    • SIFO - Rapport
    • View Item
    •   DSpace Home
    • SIFO - Consumption Research Norway
    • SIFO - Rapport
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Endringer i nordmenns matvaner på 80- og 90-tallet.

    Thumbnail
    Abstract
    Slik begrepet matvaner brukes i denne rapporten omfatter det for det første forbruk og brukshyppighet av ulike matvarer og retter som kan relateres til middagsmåltidet, men også hvordan matvarer kombineres til varme retter og måltider (måltidsformat), hvilke måltider man spiser og hvor man spiser dem (spisemønster), samt de tanker man har om maten (holdninger). Spenningsforholdet mellom det tradisjonelle og det moderne har vært en av tre ulike innfallsvinkler for å få tak i endringsperspektiver ved matvanene.
    URI
    http://hdl.handle.net/20.500.12199/5328
    Collections
    • SIFO - Rapport [243]
    Date
    1999
    Author
    Fagerli, Rønnaug
    Show full item record
    file48428_manus_rapport_1_99_siste_versjon.pdf (5.115Mb)

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Statistics

    View Usage Statistics

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc