Kompetansebegrepet. Undervisning, underveis- og sluttvurdering etter fagfornyelsen

Abstract
Innholdet i dette notatet er basert på eksamensbesvarelser i profesjonsfag, tredje år, avsluttende eksamen i yrkesfaglærerutdanningen for restaurant-og matfag ved OsloMet. Temaet i eksamensoppgaven var «Hvilken betydning har det nye kompetansebegrepet i Fagfornyelsen for undervisning, underveis-og sluttvurdering irestaurant-og matfag fra høsten 2020». Formålet med denne utgivelsen er å dele godt innhold fra eksamensbesvarelsene med skoler som tilbyr utdanningsprogrammet restaurant-og matfag slik at dettekan benyttes somutgangspunkt for skoleutvikling i forbindelse med fagfornyelsen og innføring av ny læreplan i Vg1 fra høsten 2020.
Collections
Date
2020-05-20Author
Spetalen, Halvor
Fossum, Hans-Oscar Sørheim
Kristiansen, Veronica Eker
Laugerud, Camilla Sundal
Solli-Sæther, Christian
Strøm, Kjetil Eiesland