Search
Now showing items 1-5 of 5
Nordmenns brød- og kornvaner - i stabilitet og endring
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2008-10)
Økt forbruk av grove brød- og kornprodukter er en sentral målsetting i Regjeringens handlingsplan for et bedre kosthold i befolkningen i perioden 2007 til 2011. Alle er imidlertid ikke enige i denne målsettingen. De senere ...
Ungdoms skolematvaner. Refleksjon, reaksjon eller interaksjon?
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2007-09)
Det norske måltidsmønsteret - ideal og praksis
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2000-03)
Å spise ute. Hvem, hva, hvor, hvordan, hvorfor og når?
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2007-10)
Formålet med prosjektet er å gi økt kunnskap om hvilken rolle utespising har i moderne hverdagsliv. Fra begynnelsen av 70-tallet har det vært en tredobling av folks utgifter til hotell- og restauranttjenester. Surveyen ...
Forbuden frukt smaker best en studie av nordmenns spise- og drikkemønster av sjokolade, søtsaker, salt snacks, sukkerholdige leskedrikker og lignende
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2010-09)
Denne studien er en del av forskningsprosjektene Young Food og HealthMeal. Begge prosjektene er finansiert av Norges forskningsråd. Temaet i rapporten er nordmenns spise- og drikkemønster av en type mat og drikke som ...