Browsing Centre for Welfare and Labour Research by Issue Date
Now showing items 1-14 of 14
-
Det norske måltidsmønsteret - ideal og praksis
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2000-03) -
Cooking as identity work
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2003-09) -
Ungdoms skolematvaner. Refleksjon, reaksjon eller interaksjon?
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2007-09) -
Å spise ute. Hvem, hva, hvor, hvordan, hvorfor og når?
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2007-10)Formålet med prosjektet er å gi økt kunnskap om hvilken rolle utespising har i moderne hverdagsliv. Fra begynnelsen av 70-tallet har det vært en tredobling av folks utgifter til hotell- og restauranttjenester. Surveyen ... -
Nordmenns brød- og kornvaner - i stabilitet og endring
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2008-10)Økt forbruk av grove brød- og kornprodukter er en sentral målsetting i Regjeringens handlingsplan for et bedre kosthold i befolkningen i perioden 2007 til 2011. Alle er imidlertid ikke enige i denne målsettingen. De senere ... -
Mat i farten. Muligheter for nye og sunnere spisekonsepter i hurtigmatmarkedet
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2009-06) -
Forbuden frukt smaker best en studie av nordmenns spise- og drikkemønster av sjokolade, søtsaker, salt snacks, sukkerholdige leskedrikker og lignende
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2010-09)Denne studien er en del av forskningsprosjektene Young Food og HealthMeal. Begge prosjektene er finansiert av Norges forskningsråd. Temaet i rapporten er nordmenns spise- og drikkemønster av en type mat og drikke som ... -
Spis deg sunn, slank, sterk, skjønn, smart og sexy - finnes en diett for alt?
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2012-09)Sammendrag Denne studien er en leveranse på prosjektet HealthMeal. Possibilities and barriers for increased consumption of fish and vegetables in meals at home and outside home. En viktig målsetting i prosjektet er å ... -
Mat og måltider for aktive eldre - en studie av aktive eldres preferanser, prioriteringer og praksiser
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2013-09) -
Health Meal: Hvordan nå de ernæringspolitiske målsettingene om økt forbruk av fisk og grønnsaker
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2015-01) -
Indicators and data sources to measure patterns of labour market entry across Europe
(2015-09-29)Job insecurity has been gaining research and policy attention throughout the two last decades. However, its definition and conceptualisation remain open questions within the relevant literature. When it ... -
Mat, måltid og moral - hvordan spise rett og riktig?
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2015-10-06) -
NEGOTIATE WP no 3.2 The careers of young people in Europe during the economic crisis: Identifying risk factors
(© 2016 – NEGOTIATE. All rights reserved Published by NEGOTIATE HiOA in Februar 2016, 2016-02-28) -
Systematisk kartlegging av reklame for usunn mat rettet mot barn og unge på tv og internett
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2016-11)