Search
Now showing items 1-10 of 10
Markedsføring av usunn mat og drikke overfor barn og unge: En vurdering av den norske selvreguleringsordningen
(Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for helse, ernæring og ledelse, 2015)
Gratis skolefrokost som helsefremmende tiltak i Horten kommune. En kvalitativ undersøkelse av de involvertes erfaringer i forbindelse med et prøveprosjekt på ungdomsskolene i Horten kommune.
(Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, 2016)
The evolution of the human diet: From wild meat, fruits, and tubers to candy, donuts, and pizza
(Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for helse, ernæring og ledelse, 2015)
Hva synes eldre med hjerte - og lungesykdom er nyttig å lære om i et kostholdskurs: En studie av tillitsvalgte i LHLs lokallag
(Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for helse, ernæring og ledelse, 2015)
Barn og smak: Kartlegging av arbeidet som gjøres for å utvikle barns smakspreferanser i barnehager og skoler som har deltatt på Norsk Smaksskule
(Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, 2016)
I denne oppgaven har jeg kartlagt skole- og barnehageansatte som har deltatt på Norsk
Smaksskule for å se om et høyere kunnskapsnivå rundt barn, smak og kosthold kan bidra til at
det oftere blir gjennomført smaksøvelser. ...
Erfaringer ved bruk av kultursensitivt tilpasset app for kostholdsveiledning på helsestasjoner: En studie av helsepersonell ved tre helsestasjoner i østlandsområdet
(Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for atferdsvitenskap, 2015)
Faktorer som påvirker unge jenters spiseatferd og holdninger til kosthold. En kvalitativ studie av videregåendeelever i Oslo
(Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, 2016)
Underviseres erfaringer ved bruk av nyutviklet undervisningsverktøy for kostholds- og helseveiledning i introduksjonsprogrammet.
(Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, 2016)