• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • Faculty of Health Sciences
    • Search
    •   DSpace Home
    • Faculty of Health Sciences
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-10 of 10

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Markedsføring av usunn mat og drikke overfor barn og unge: En vurdering av den norske selvreguleringsordningen 

    Sandh, Sofia (Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for helse, ernæring og ledelse, 2015)
    Thumbnail

    Gratis skolefrokost som helsefremmende tiltak i Horten kommune. En kvalitativ undersøkelse av de involvertes erfaringer i forbindelse med et prøveprosjekt på ungdomsskolene i Horten kommune. 

    Evensen, Simone; Pedersen, Frida (Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, 2016)
    Thumbnail

    The evolution of the human diet: From wild meat, fruits, and tubers to candy, donuts, and pizza 

    Garnås, Eirik (Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for helse, ernæring og ledelse, 2015)
    Thumbnail

    Effekten av kostholdskurset Bra mat på eldres kostholdsvaner og kunnskapsnivå; En studie av deltakere ved frisklivstilbudet ved Lovisenberg Omsorg+. Effect of the nutrition course Bra mat on food habits and nutrition literacy among the elderly; 

    Nyheim, Kristine Aastad; Kaldestad, Stine (Høgskolen i Oslo og Akershus, 2014)
    Thumbnail

    Hva synes eldre med hjerte - og lungesykdom er nyttig å lære om i et kostholdskurs: En studie av tillitsvalgte i LHLs lokallag 

    Brochmann, Karoline (Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for helse, ernæring og ledelse, 2015)
    Thumbnail

    Kostnader for et sunt kosthold i Norge - en praktisk-teoretisk undersøkelse. The expenses of a healthy diet in Norway - a practical-theoretical examination 

    Silkoset, Hilde (Høgskolen i Oslo og Akershus, 2014)
    Thumbnail

    Barn og smak: Kartlegging av arbeidet som gjøres for å utvikle barns smakspreferanser i barnehager og skoler som har deltatt på Norsk Smaksskule 

    Barkenes, Tonje Rue (Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, 2016)
    I denne oppgaven har jeg kartlagt skole- og barnehageansatte som har deltatt på Norsk Smaksskule for å se om et høyere kunnskapsnivå rundt barn, smak og kosthold kan bidra til at det oftere blir gjennomført smaksøvelser. ...
    Thumbnail

    Erfaringer ved bruk av kultursensitivt tilpasset app for kostholdsveiledning på helsestasjoner: En studie av helsepersonell ved tre helsestasjoner i østlandsområdet 

    Enger, Lise (Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for atferdsvitenskap, 2015)
    Thumbnail

    Faktorer som påvirker unge jenters spiseatferd og holdninger til kosthold. En kvalitativ studie av videregåendeelever i Oslo 

    Skui, Malene; Ravnsborg, Marta Brodal (Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, 2016)
    Thumbnail

    Underviseres erfaringer ved bruk av nyutviklet undervisningsverktøy for kostholds- og helseveiledning i introduksjonsprogrammet. 

    Næss, Thea Therese Vingmark (Høgskolen i Oslo og Akershus. Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid, 2016)

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    AuthorBarkenes, Tonje Rue (1)Brochmann, Karoline (1)Enger, Lise (1)Evensen, Simone (1)Garnås, Eirik (1)Kaldestad, Stine (1)Nyheim, Kristine Aastad (1)Næss, Thea Therese Vingmark (1)Pedersen, Frida (1)Ravnsborg, Marta Brodal (1)... View MoreSubject
    Kosthold (10)
    Ernæring (5)Eldre (2)Empowerment (2)Forebyggende helsearbeid (2)Helsefremmende arbeid (2)Migranter (2)Barn (1)Brukermedvirkning (1)Dietter (1)... View MoreDate Issued2016 (4)2015 (4)2014 (2)

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc