• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • Faculty of Education and International Studies
    • LUI - Department of Vocational Teacher Education
    • View Item
    •   DSpace Home
    • Faculty of Education and International Studies
    • LUI - Department of Vocational Teacher Education
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Kryssløp og yrkesfaglig opphenting i restaurant- og matfag. -Innertier eller bomskudd?

    Thumbnail
    Abstract
    I hvilken grad har skoleledere i restaurant- og matfag kjennskap til kryssløp og yrkesfaglig opphenting og mener de den nye ordningen er aktuell på egen skole og at de er forberedt på å ta imot elev som ønsker dette tilbudet?
    URI
    http://hdl.handle.net/20.500.12199/1259
    Collections
    • LUI - Department of Vocational Teacher Education [53]
    Date
    2018
    Author
    Spetalen, Halvor
    Show full item record
    Kryssløp og yrkesfaglig opphenting i restaurant- og matfag -Innertier eller bomskudd - Halvor Spetalen.pdf (592.5Kb)

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Statistics

    View Usage Statistics

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc