Search
Now showing items 1-3 of 3
Å spise ute. Hvem, hva, hvor, hvordan, hvorfor og når?
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2007-10)
Formålet med prosjektet er å gi økt kunnskap om hvilken rolle utespising har i moderne hverdagsliv. Fra begynnelsen av 70-tallet har det vært en tredobling av folks utgifter til hotell- og restauranttjenester. Surveyen ...
Ungdoms skolematvaner. Refleksjon, reaksjon eller interaksjon?
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2007-09)
Denne studien av ungdoms skolematvaner er en del av forskningsprosjektet YoungFood. Prosjektet er finansiert av Norges forskningsråds folkehelseprogram. Voksne fremstiller gjerne unge mennesker som matkulturelle opprørere. ...
Forbuden frukt smaker best - en studie av nordmenns spise- og drikkemønster av sjokolade, søtsaker, salt snacks, sukkerholdige leskedrikker og lignende
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2010-09)
Denne studien er en del av forskningsprosjektene Young Food og HealthMeal. Begge prosjektene er finansiert av Norges forskningsråd. Temaet i rapporten er nordmenns spise- og drikkemønster av en type mat og drikke som ...