• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • SIFO - Consumption Research Norway
    • Search
    •   DSpace Home
    • SIFO - Consumption Research Norway
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-3 of 3

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Nordmenns brød- og kornvaner - i stabilitet og endring 

    Bugge, Annechen Bahr; Lavik, Randi; Lillebø, Kjersti (Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2008-10)
    Økt forbruk av grove brød- og kornprodukter er en sentral målsetting i Regjeringens handlingsplan for et bedre kosthold i befolkningen i perioden 2007 til 2011. Alle er imidlertid ikke enige i denne målsettingen. De senere ...
    Thumbnail

    Å spise ute. Hvem, hva, hvor, hvordan, hvorfor og når? 

    Bugge, Annechen Bahr; Lavik, Randi (Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2007-10)
    Formålet med prosjektet er å gi økt kunnskap om hvilken rolle utespising har i moderne hverdagsliv. Fra begynnelsen av 70-tallet har det vært en tredobling av folks utgifter til hotell- og restauranttjenester. Surveyen ...
    Thumbnail

    Det norske måltidsmønsteret - ideal og praksis 

    Bugge, Annechen Bahr; Døving, Runar (Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2000-03)
    Dette er en studie om det norske måltidsmønsteret. Hensikten med prosjektet var å øke kunnskapen om hvilken rolle og verdi måltidet har i den moderne hverdagen. Studien har vært delt i to overordnede problemområder. På den ...

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    AuthorBugge, Annechen Bahr (3)Lavik, Randi (2)Døving, Runar (1)Lillebø, Kjersti (1)SubjectKjønn (3)
    Sosial klasse (3)
    Alder (2)Alkohol (1)Bakeri (1)Etnisitet (1)Fast food (1)Fritid (1)Glykemisk indeks (1)Høytider (1)... View MoreDate Issued2008 (1)2007 (1)2000 (1)

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc