Search
Now showing items 1-3 of 3
Barn og unges forbruk: klær, mat og kropp
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet, 2020)
Denne rapporten, som i hovedsak er basert på en spørreundersøkelse om barn, klær, mat og kropp blant foreldre med
barn i alderen 1-16 år, beskriver barn og unges forbruk av klær og mat og hvordan de forholder seg til ...
Ungdoms skolematvaner. Refleksjon, reaksjon eller interaksjon?
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2007-09)
Denne studien av ungdoms skolematvaner er en del av forskningsprosjektet YoungFood. Prosjektet er finansiert av Norges forskningsråds folkehelseprogram. Voksne fremstiller gjerne unge mennesker som matkulturelle opprørere. ...
Spis deg sunn, slank, sterk, skjønn, smart og sexy - finnes en diett for alt?
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2012-09)
Sammendrag Denne studien er en leveranse på prosjektet HealthMeal. Possibilities and barriers for increased consumption of fish and vegetables in meals at home and outside home. En viktig målsetting i prosjektet er å ...