Search
Now showing items 1-10 of 175
Referansebudsjettet 2000
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet, 2002)
Denne filen gir et sammendrag av referansebudsjettets tall for 2000, og viser et utregnet budsjett for en eksempelfamilie.
Referansebudsjettet 2003
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet, 2003)
Denne filen gir et sammendrag av referansebudsjettets tall for 2003, og viser et utregnet budsjett for en eksempelfamilie.
Referansebudsjettet 2004
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet, 2004)
Denne filen gir et sammendrag av referansebudsjettets tall for 2004, og viser et utregnet budsjett for en eksempelfamilie.
Referansebudsjettet 2005
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet, 2005)
Denne filen gir et sammendrag av referansebudsjettets tall for 2005, og viser et utregnet budsjett for en eksempelfamilie.
Referansebudsjettet 2008
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet, 2008)
Denne filen gir et sammendrag av referansebudsjettets tall for 2008, og viser et utregnet budsjett for en eksempelfamilie.
Referansebudsjettet 2009
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet, 2009)
Denne filen gir et sammendrag av referansebudsjettets tall for 2009, og viser et utregnet budsjett for en eksempelfamilie.
Referansebudsjettet 2007
(Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet, 2007)
Denne filen gir et sammendrag av referansebudsjettets tall for 2007, og viser et utregnet budsjett for en eksempelfamilie.
Fra rent til nyvasket
(Oslo, SIFO, 2003)
Rapporten undersøker hvorfor vi vasker. Hva ønsker vi å oppnå ved å legge tøyet i vaskemaskinen? Det mest nærliggende svaret er at vi ønsker å få tøyet rent. Og sikkert er dette en del av svaret. Men det forklarer verken ...
Fra vafler og hamburger til elghakk og hjortestek
(Lysaker, SIFO, 2002)
Nummer: 4-2002 Prosjektet setter søkelyset på matkultur innen reiselivsbransjen. Vi er opptatt av hvor sentralt matkulturen står i restaurantenes og hotellenes tilbud til sine gjester, og i hvilken grad gjestene er ...
Kjøtt, holdninger og endring - en oppfølgingsstudie
(Lysaker, SIFO, 2001)
Rapporten retter søkelyset mot utviklingen i kjøttforbruk og i ulike holdninger til kjøtt i Norge i perioden 1997 til 2000, og for noen utvalgte tema fra 2000 til 2001. Hovedformålet er å undersøke endringer fram til 2000. ...