• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • SIFO - Consumption Research Norway
    • Search
    •   DSpace Home
    • SIFO - Consumption Research Norway
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-10 of 25

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Kroppsrelatert matforbruk og helse 

    Bugge, Annechen Bahr (Oslo, SIFO<p>I: Forbrukstrender 2014</p>, 2014)
    Thumbnail

    Mat og måltider for aktive eldre - en studie av aktive eldres preferanser, prioriteringer og praksiser 

    Honkanen, Pirjo; Ueland, Øydis; Mortvedt, Hilde Skotland; Granli, Britt Signe; Bugge, Annechen Bahr; Grini, Ida S. (Ås, Nofima<p>I: Nofima rapport</p>, 2013)
    Tilknyttede prosjekter EldreMat- Norwegian foods optimised for an ageing population (KMB)
    Thumbnail

    Fremtidens matproduksjon 

    Bugge, Annechen Bahr; Rosenberg, Thea Grav (Oslo: Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2017)
    Med tanke på den oppmerksomheten bruk av genteknologi i matproduksjonen har fått i offentligheten de senere årene, var det overraskende hvor lite forskning som har vært gjort omkring forbrukernes syn på denne teknologien. ...
    Thumbnail

    Forstudie om nedadgående norsk sjømatkonsum 

    Bugge, Annechen Bahr; Schjøll, Alexander (Oslo: Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2018)
    I dette pilotprosjektet har vi gjennomført en studie der man ved hjelp av en mindre spørreundersøkelse, samt analyse av salgs- og forbruksstatistikker kartlegger hvilke faktorer som bidrar til at norske forbrukere spiser ...
    Thumbnail

    Kjøttfrie spisevaner – hva tenker forbrukerne? 

    Bugge, Annechen Bahr; Alfnes, Frode (Oslo: Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2018)
    I denne rapporten ser vi nærmere på betydningen av kjøtt, fisk, melk og meieriprodukter i kostholdet. I hvilken grad synes norske forbrukere at kjøtt er nødvendig for å få en velsmakende, sunn, næringsrik og komplett middag? ...
    Thumbnail

    Det norske måltidsmønsteret 

    Bugge, Annechen Bahr; Døving, Runar (Lysaker, SIFO, 2000)
    Forholdet mellom holdning og handling har her vært viktig. Flere kvantitative studier viser at noe over halvparten av representative utvalg anser seg som miljøbevisste forbrukere. Hva folk oppgir å gjøre i praksis har ...
    Thumbnail

    Ikke drikk vann fra springen! 

    Jensen, Heidi Mollan; Bugge, Annechen Bahr; Terragni, Laura (SIFO, Oslo, 2008)
    I oktober 2007 ble det funnet parasitter i drikkevannet på tre steder i Oslo som får drikkevann fra Oset vannrenseanlegg. Som et føre-var-tiltak ble det anbefalt å ikke drikke vann direkte fra springen, men å koke det i ...
    Thumbnail

    Usunne mat- og drikkereklamer rettet mot barn 

    Rysst, Mari; Bugge, Annechen Bahr (Oslo, SIFO, 2013)
    Overraskende lite reklame for usunn mat og drikke rettet mot barn De senere årene har det blitt satt stadig mer søkelys på samfunnets ansvar for å tilrettelegge for gode helsevalg. Ett av tiltakene som vurderes er å ...
    Thumbnail

    Nordmenns brød- og kornvaner - i stabilitet og endring 

    Bugge, Annechen Bahr; Lavik, Randi; Lillebø, Kjersti (Forbruksforskningsinstituttet SIFO, 2008-10)
    Økt forbruk av grove brød- og kornprodukter er en sentral målsetting i Regjeringens handlingsplan for et bedre kosthold i befolkningen i perioden 2007 til 2011. Alle er imidlertid ikke enige i denne målsettingen. De senere ...
    Thumbnail

    Barn og unges forbruk: klær, mat og kropp 

    Roos, Gun; Klepp, Ingun Grimstad; Laitala, Kirsi; Haugrønning, Vilde; Bugge, Annechen Bahr; Skuland, Silje Elisabeth; Steinnes, Kamilla Knutsen; Teigen, Helene Fiane (Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet, 2020)
    Denne rapporten, som i hovedsak er basert på en spørreundersøkelse om barn, klær, mat og kropp blant foreldre med barn i alderen 1-16 år, beskriver barn og unges forbruk av klær og mat og hvordan de forholder seg til ...
    • 1
    • 2
    • 3

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Bugge, Annechen Bahr (25)
    Lavik, Randi (3)Døving, Runar (2)Grini, Ida S. (2)Lillebø, Kjersti (2)Rosenberg, Thea Grav (2)Alfnes, Frode (1)Granli, Britt Signe (1)Haugrønning, Vilde (1)Honkanen, Pirjo (1)... View MoreSubjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO (12)Kjønn (6)Ungdom (4)Alder (3)Helse (3)Kropp (3)Matvaner (3)Sosial klasse (3)Barn (2)Dietter (2)... View MoreDate Issued2010 - 2020 (16)2000 - 2009 (9)

    Copyright © 2020 Oslo and Akershus University College of Applied Sciences
    Contact Us | Send Feedback
    Powered by KnowledgeArc